Mens fashion AW17

Men Fashion AW17

Mændenes modeuger er i fuld gang rundt om i verden!

Generelt er jeg glad for at se, at det er blevet lidt mere nedtonet og anvendeligt igen, synes at det har været lidt for meget “nu skal vi ses af bloggerne og medierne, og så er vi ligeglade med om det kan bruges” kollektioner.

Her er et lille udpluk af mine favorit outfits:

DIOR HOMME. Jeg er ret vild med deres pilot/collegejakker i pels, de posede bukser der stumper er også et hit. Og så kører de den gamle “ingen skal stjæle min pengepung” kæde, nice!

EMPORIO ARMANI. En meget stærk kollektion, med de flotteste udskæringer på jakkerne! Jeg er vild med deres smalle dobbeltradede blazere og de brede bukser. Deres brug af pels på kraver og accessories er også lækkert!

FENDI. Der er lidt 70’er skisport over kollektionen som jeg elsker. Generelt afdæmpet, men med nogle stærke farver her og der. De polstrede bukser og jakker er super fede, og igen krydret med accessories i pels!

JIL SANDER. Jeg er stor fan af Jil Sanders minimalisme, og er glad for at den bliver videreført selvom hun, igen, har forladt sit eget mærke. De skarpe kanter og rene farver er altid lækre, nærmest arkitektoniske! De stumpede bukser med bootcut er simpelthen SÅ cool sammen med de ret kraftige sko. Og igen ser vi pels på kraver og accessories.

LANVIN. Meget blandet, men anvendelig kollektion. Igen dobbeltradet habit, men også et moderne bud på Indiana Jones! Kapper ser man også hos mange modehuse, super fedt! (har dog, endnu, ikke set det på junkier, som i dette tilfælde…)

LES HOMME. Masser af sort, remme, lynlåse, pels og læder! What’s not to like? Masser af fede detaljer, og en meget maskulin kollektion.

PAUL SMITH. Klassisk engelsk som kendetegner Hr. Smith. Masser af tern, som jeg er kæmpe fan af, og indslag af velour. Elsker blandingen af klassiske engelske/skotske tern og dæmpede farver. Den slanke silhuette og dobbeltradet går igen, det er lækkert!

PRADA. Som altid er Prada indbegrebet af cool. Mærket er jo snart det eneste store internationale brand, som stadig styres af personen/familien bag navnet selv. Det i sig selv kan man jo kun have respekt for! Kollektionen er nærmest én stor hyldest til 70’erne, og det er knæhøj karse! Fløjl, velour, pels og skind i brændte orange og brune farver, lag på lag og svaj i bukserne! Peace!

VIVIENNE WESTWOOD MAN. Westwood har i mange år været min klare modefavorit, men i de seneste år må jeg indrømme at det er dalet lidt. Jeg er med på unisex trenden, men at lave nærmest halvdelen af sin herrekollektion som kjoler, det er måske lige i overkanten. Og når hun så råber op om kapitalisme osv. og samtidigt lader alle sine priser stige til det vanvittige, f.eks. en t-shirt til £435, så er det altså lidt svært at tage det alvorligt… MEN der er dog stadig lyspunkter, de laver stadig de fedeste utraditionelle habitter. Og selvom jeg aldrig kommer til at eje en pga. prisen, så kan man vel stadig drømme?

OPSUMMERING. Efteråret 2017 bliver en god blanding af dæmpede farver, lidt pang-farver, og sort. Tern i alle afskygninger er stadig in. 70’erne kører videre. Pels og skind er hot, og gentlemanlooket er en sikker vinder.

Facebook Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

\